Cjenik

Verzije za iznajmljivanje ili trajne verzije.
Economic i expert verzije.


Osam najvećih zabluda o knjigovodstvenim programima Blagajničko

Primjetili smo šokirajuću činjenicu da o knjigovodstvenim programima svi imaju iste zablude.
Naša iskustva rezultat su bezbrojnih kontakata programera i projektanata s najraznovrsnijim tipovima korisnika softvera koje smo skupili u više od 20 godina rada.

Otkrivamo Vam 8 najvećih zabluda o knjigovodstvenim programima.

Opširnije...


Adacco poslovni programi Blagajničko

Zahvaljujući pravilnoj organizaciji baza podataka, ispravno postavljenoj strukturi i vezama između pojedinih dijelova programa, logički projektiranim programskim operacijama te primjeni najsuvremenijih informatičkih rješenja, Adacco programima je moguće pratiti knjigovodstvene i poslovne evidencije za gotovo svaki mogući tip poslovanja.

Bilo da ste veliki, mali ili mikro poslovni subjekt, bavite se proizvodnom, uslužnom, trgovačkom ili bilo kojom drugom djelatnošću, bilo da koristite sve programske resurse ili vam je potreban samo jedan dio, Adacco programi će se prilagoditi upravo onome što je Vama potrebno.

Većina onih frustrirajućih i obeshrabrujućih poslova koji su do sad pratili proces informatizacije ili održavanje poslovnog programa u poduzeću su s Adacco programima uklonjeni ili učinjeni krajnje jednostavnim. Početna instalacija, umrežavanje, nove verzije, instalacija, izmjena i dopuna po narudžbi, ispravljanje pogrešno upisanih knjiženja - sve su to poslovi koje korisnik obavlja sam, bez potrebe za intervencijama ili dolascima programera ili informatičara.

Te karakteristike, prilagodljivost, samoinstalacija i samoodržavanje rezultirali su time da su da su naši programi pokazali privlačnim i pogodnim za korištenje velikom broju svih tipova korisnika. Naši su programi instalirani na velikom broju lokacija u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori itd.

Opširnije...


Obračun PDV-a po naplaćenim naknadama Blagajničko

Konačno jedno olakšanje za poduzetnike.
Po novim zakonima od 1. siječnja 2015. godine svim subjektima malog gospodarstva s ukupnim godišnjim primicima do 3 milijuna kuna se omogućuje plaćanje PDV-a po naplaćenom, umjesto po ispostavljenom računu.

Adacco je prilagodio module koji sadrže obračun PDV-a po novim propisima. Svi korisnici koji skinu nove verzije (upgradeove) s našeg sajta imat će mogućnost obračuna PDV-a po naplaćenoj realizaciji.

Opširnije...


Fiskalizacija Blagajničko

Što je to fiskalizacija i čemu to služi?
Adacco programi za maloprodaju i ugostiteljstvo su u potpunosti fiskalizirani. Budući su i Adacco programi izvedeni u istoj NET tehnologiji koja je osnova čitavog sistema za kontrolu naplate porezne uprave, sve operacije komunikacije sa serverom obavljaju se potpuno automatski i to direktno iz programe bez potrebe za komunikacijskim programom posrednikom.

Time je osigurana stabilnost rada, brzina i preciznost, te otklonjena opasnost od potencijalnih smetnji i grešaka.

Opširnije...


Economic edicija Blagajničko

Adacco izlazi u susret velikom broju korisnika kojima nisu potrebne sve najnaprednije programske opcije, a žele imati potrebne module u trajnom vlasništvu. Zbog toga je Adacco za Vas pripremio izuzetno povoljnu ediciju koja sadrži svih 6 osnovnih modula i to:

 1. Financijsko knjigovodstvo
 2. Veleprodaja (Robno knjigovodstvo)
 3. Maloprodaja
 4. Materijalno knjigovodstvo
 5. Obračun plaća
 6. Obrtničko knjigovodstvo

Cijena za kompletan paket (obuhvaćeni su svi gore navedeni moduli) i trajnu licencu iznosi samo 200 €.

Opširnije...


Rent edicija Blagajničko

Zbog ekonomske krize i smanjene kupovne moći poduzeća i građana, Adacco izlazi u susret velikom broju korisnika koji su zainteresirani za naprednije verzije Adacco softvera, ali nisu u mogućnosti platiti pune cijene softvera.

Ono što potencijalnim korisnicima nudimo je potpuno novi vid plaćanja i korištenja softvera: RENT licence.

Svim novim korisnicima koje se registriraju kao korisnici Adacco RENT edicije omogućeno je da koriste sve mogućnosti najnaprednijih EXPERT Adacco programa.

DEMO verzija - download - 30 dana BESPLATNO!

Opširnije...


Što sadrži Adacco.net paket? Blagajničko

Adacco.net paket poslovnih i knjigovodstvenih programa se sastoji od nekoliko modula. To su:

 1. Financijsko knjigovodstvo
 2. Veleprodaja (Robno knjigovodstvo)
 3. Maloprodaja i ugostiteljstvo - fiskalizirano
 4. Materijalno knjigovodstvo
 5. Proizvodnja
 6. Obračun plaća i kadrovska evidencija - obrazac JOPPD
 7. Osnovna sredstva
 8. Obrtničko knjigovodstvo
 9. Blagajničko poslovanje
 10. Putni nalozi
 11. Kamate
 12. Virmani

Opširnije...


Instalacija (download) Blagajničko

DEMO verziju kompletnog programa možete skinuti sa naseg sajta. Instalirana DEMO verzija traje 30 dana u roku kojih možete isprobati sve mogućnosti programa ili započeti s radom. Ako se u međuvremenu ili naknadno odlučite za kupovinu, potrebno je samo upisati šifre koje će Vam dostaviti proizvođač softvera. Nakon upisa šifre DEMO verzija postaje radna bilo da ste se odlučili za TRAJNU ili A-RENT licencu. Po upisu šifri odmah možete nastaviti sa radom. Najnovije unapređene verzije, zatim verzije sa najnovijim zakonskim promjenama ili sa promjenama i dodacima koje ste sami tražili možete veoma brzo i lako naknadno skinuti. Nije potrebno ponavljati čitavu instalaciju već se upgradeovi rade za svaki modul posebno. Instalacija upgrade-a za svaki modul ne traje više od jedne minute.

Opširnije...


Samoinstalacija, samoodržavanje, automatski rad Blagajničko

Pored poznatih jedinstvenih mogućnosti upravljanja i manipulacije podacima karakterističnih za Adacco, u Adacco.net su uvedena i nova programska rješenja bazirana kako na novoj net tehnologiji, tako i na iskustvu, sugestijama i zahtjevima mnogobrojnih korisnika.

Zahvaljujući net okruženju, najmodernijim razvojnim alatima, pravilnom objektnom pristupu, te mnogobrojnim jednostavnim i intuitivnim programskim rješenjima, Adacco.net programi dosežu neslućene mogućnosti manipalacija prilikom unosa, pregleda i analize podataka. Te mogućnosti, zajedno sa korisniku bliskim prikazima i načinima korištenja, te jednostavnošću i jezgrovitošću, revolucionarne su novosti u poslovnoj informatici.

Opširnije...