NOVI OBRAČUN PDV
Obrazac POPDVAkcija do 30.09.2019. godine - zbog velikog interesovanja akcija produžena do 31.12.2019. godine

Cenovnik

Veliko sezonsko sniženje cena.
Programi već od 19 €.
Verzije za iznajmljivanje ili trajne verzije.
Economic i expert verzije.


Adacco poslovni programi Blagajničko

Zahvaljujući pravilnoj organizaciji baza podataka, ispravno postavljenoj strukturi i vezama između pojedinih delova programa, logički projektovanim programskim operacijama te primeni najsavremenijih informatičkih rješenja, Adacco programima je moguće pratiti knjigovodstvene i poslovne evidencije za gotovo svaki mogući tip poslovanja.

Bilo da ste veliki, mali ili mikro poslovni subjekat, bavite se proizvodnjom, uslužnom, trgovačkom ili bilo kojom drugom delatnošću, bilo da koristite sve programske resurse ili vam je potreban samo jedan deo, Adacco programi će se prilagoditi upravo onome šta je Vama potrebno.

Većina onih frustrirajućih i obeshrabrujućih poslova koji su do sada pratili proces informatizacije ili održavanje poslovnog programa u preduzeću su s Adacco programima uklonjeni ili učinjeni krajnje jednostavnim. Početna instalacija, umrežavanje, nove verzije, instalacija, izmena i dopuna po porudžbini, ispravljanje pogrešno upisanih knjiženja - sve su to poslovi koje korisnik obavlja sam, bez potrebe za intervencijama ili dolascima programera ili informatičara.

Te karakteristike, prilagodljivost, samoinstalacija i samoodržavanje rezultirali su time da su da su naši programi pokazali privlačnim i pogodnim za korišćenje velikom broju svih tipova korisnika. Naši su programi instalirani na velikom broju lokacija u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori itd.

Opširnije...


Economic edicija Blagajničko

Adacco izlazi u susret velikom broju korisnika kojima nisu potrebne sve najnaprednije programske opcije, a žele imati potrebne module u trajnom vlasništvu. Zbog toga je Adacco za Vas pripremio izuzetno povoljnu ediciju koja sadrži svih 6 osnovnih modula i to:

 1. Finansijsko knjigovodstvo
 2. Veleprodaja i fakturisanje
 3. Maloprodaja
 4. Materijalno knjigovodstvo
 5. Obračun plata i kadrovska evidencija
 6. Prosto knjigovodstvo (SZR, STR, SUR...)

Cena za kompletan paket (obuhvaćeni su svi gore navedeni moduli) i trajnu licencu iznosi samo 200 €, akcijska cena  99 € .

Opširnije...


Rent edicija Blagajničko

Zbog ekonomske krize i smanjene kupovne moći preuzeća i građana, Adacco.net izlazi u susret velikom broju korisnika koji su zainteresovani za naprednije verzije Adacco.net softvera, ali nisu u mogućnosti platiti pune cene softvera.

Ono što potencijalnim korisnicima nudimo je potpuno novi vid plaćanja i korišćenja softvera: RENT licence.

Svim novim korisnicima koje se registruju kao korisnici Adacco RENT edicije omogućeno je da koriste sve mogućnosti najnaprednijih EXPERT verzija Adacco programa.

DEMO verzija - download - 30 dana BESPLATNO!

Opširnije...


Što sadrži Adacco.net paket? Blagajničko

Adacco.net paket poslovnih i knjigovodstvenih programa se sastoji od nekoliko modula. To su:

 1. Finansijsko knjigovodstvo
 2. Veleprodaja i fakturisanje
 3. Maloprodaja
 4. Materijalno knjigovodstvo
 5. Proizvodnja
 6. Obračun plata i kadrovska evidencija
 7. Osnovna sredstva
 8. Prosto knjigovodstvo (SZR, STR, SUR...)
 9. Blagajničko poslovanje
 10. Drugi prihodi
 11. Virmani

Opširnije...


Instalacija (download) Blagajničko

DEMO verziju kompletnog programa možete skinuti sa naseg sajta. Instalirana DEMO verzija traje 30 dana u roku kojih možete isprobati sve mogućnosti programa ili započeti s radom. Ako se u međuvremenu ili naknadno odlučite za kupovinu, potrebno je samo upisati šifre koje će Vam dostaviti proizvođač softvera. Nakon upisa šifre DEMO verzija postaje radna bilo da ste se odlučili za TRAJNU ili A-RENT licencu. Po upisu šifri odmah možete nastaviti sa radom. Najnovije unapređene verzije, zatim verzije sa najnovijim zakonskim promenama ili sa promenama i dodacima koje ste sami tražili možete veoma brzo i lako naknadno skinuti. Nije potrebno ponavljati čitavu instalaciju već se nadogradnje (engl. upgrade) rade za svaki modul posebno. Instalacija nadogradnje za svaki modul ne traje više od jedne minute.

Instalacija (download)


Samoinstalacija, samoodržavanje, automatski rad Blagajničko

Pored poznatih jedinstvenih mogućnosti upravljanja i manipulacije podacima karakterističnih za Adacco, u Adacco.net su uvedena i nova programska rešenja bazirana kako na novoj net tehnologiji, tako i na iskustvu, sugestijama i zahtevima mnogobrojnih korisnika.

Zahvaljujući net okruženju, najmodernijim razvojnim alatima, pravilnom objektnom pristupu, te mnogobrojnim jednostavnim i intuitivnim programskim rešenjima, Adacco.net programi dosežu neslućene mogućnosti manipalacija prilikom unosa, pregleda i analize podataka. Te mogućnosti, zajedno sa korisniku bliskim prikazima i načinima korišćenja, te jednostavnošću i jezgrovitošću, revolucionarne su novosti u poslovnoj informatici.

Opširnije...